Her kan du se andre resourcer om jubilæet

www.luther2017.dk

Den officielle hjemmeside for reformationsjubilæet i Danmark. Det er præcidiet for fejringen af jubilæet, der står bag siden.

www.lutherdansk.dk

En ressourceside med rigtig mange luthertekster på dansk og i øvrigt en lang række andre sprog. For den, der selv vil gå til kilden og selv læse Luthers tekster. Webmaster og ejer af siden er Finn B. Andersen, Aarhus

www.katekismusinspiration.dk

En spændende ressourceside som tager udgangspunkt i Katekismus Updated og tilbyder en lang række materialer til at formidle luthersk teologi til børn og unge. Det er Kristen Pædagogisk Institut (KPI) der står bag siden

www.folkekirken.dk/om-troen/reformation/luther

Folkekirkens officielle hjemmeside har gode oplysende og undervisende sider om Luther og reformationen. Her er det også muligt at lægge opslag ind med arrangementer og andre ressourcer.

www.martinluther.dk

På denne side findes en del Luther-tekster, på latin og tysk, med oversættelse til dansk, i nogle tilfælde engelsk. Desuden nogle Luther-biografier i uddrag. Webmaster er Ricardt Riis, Horsens Teksterne er sat op i skemaer, med den oprindelige tekst, på tysk eller latin, til venstre og Riis´ oversættelser deraf til højre.

www.germany.travel/dk/specials/luther/luther.html

En rejseside med oversigt over historiske steder i Tyskland og mange oplysninger om Luthers liv og færden.

www.lohse.dk

Forlagsgruppen har udgivet en del bøger, der formidler luthersk kristendomsforståelse. Der vil også i reformationsåret 2017 blive udgivet en række spændende og relevante bøger til belysning af reformationens betydning.

Annoncer